1210 - DE DOBBELEER Davy

Palmares

Toertochten 200KM+

Ronde van Vlaanderen (B) 2009

Ronde van Vlaanderen (B) 2010

Tilff - Bastogne - Tilff (B) 2010

Ronde van Vlaanderen (B) 2011

Schendelbeke - Ieper - Schendelbeke (B) 2014

Liege - Bastogne - Liege (B) 2014

Ronde van Vlaanderen (B) 2015

Landen - Trois-Ponts - Landen (B) 2015

Gent - Wevelgem (B) 2016

Amstel Gold Race (NL) 2016

Gouden Flandrien (B) 2017

La Flèche Wallonne (B) 2017

LBL Ardennen Classic (B) 2018

Gent - Wevelgem (B) 2019

Outer - Duinbergen - Outer (B) 2020

Zandbergen - Ieper - Zandbergen (B) 2021

Zandbergen - Doel - Zandbergen (B) 2022

 

Cyclosportives

La Marmotte (F) 2011

La Vosgienne (F) 2012

Etape Sanfloraine (F) 2013

Otztaler Radmarathon (A) 2013

GF Eddy Merckx (B) 2014

La Charly Gaul (L) 2014

La Cannibale (F) 2015

Tour de Picardie (F) 2015 

Engadin Radmarathon (CH) 2016

La Velomediane (B) 2016

Maratona dles Dolomites (I) 2017

La Jean-François Bernard (F) 2018

La Viking 76 (F) 2019

Goals